Sertai Contest Gadget Impian Sekarang!

Assalamualaikum dan Salam Aidiladha kepada semua pembaca.. Setelah beberapa contest dari Denaihati aku miss, kali ini aku nak rebut peluang untuk sertai contest yang dikatakan terbesar bagi tahun ini.. Hidupkan untuk memberi.. Hehe..

Gadget Impian aku adalah iPhone 4S.. Ramai dah kawan-kawan aku cakap yang aku ni memang perlu smartphone berdasarkan cara hidup aku, tapi apakan daya duitnya tak pernah ada.. Aku pernah minta kat parent tapi tak dapat.. Huhu..

Gadget Impian : iPhone 4S

Gadget Impian : iPhone 4S

Memandangkan dunia sekarang makin maju.. Kat mana-mana pun boleh online, tak kira la untuk social network ataupun untuk dapatkan berita terkini.. Tapi itu orang lain la.. Aku? Aku pakai handphone Nokia 1280 je, warna pun takde, inikan nak online.. Sadis..

Kalaulah ada iPhone 4S ni, senang aku nak buat kerja atau apa-apa yang berkaitan.. Sebab sekarang ramai orang guna social network untuk berbincang.. Hatta meeting sekalipun dah guna social network je.. So, memang perlukan smartphone la untuk aku online kat mane-mane je.. Kalau pakai Nokia 1280 tu camne nak online, ye dak? :D

Jom la kita ramai-ramai memeriahkan contest ini.. Aku tau, setiap orang mesti ada gadget impian korang yang tersendiri kan.. Meh join Contest Gadget Impian.. Good Luck !!

Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn Bhd,Kedai Kak Siti dan Serverfreak

10 Comments

  1. Denaihati says: - reply

    Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai Contest Gadget Impian dan semoga berjaya.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

  2. Tahniah kerana layak dan semoga berjaya. Sedih sebab blog saya tak layak, gud luck ye..

  3. All the best… semoga berjaya..

  4. b3njy says: - reply

    Samalah kite kan … b3njy pun join juga kalau ada rezeki tak ke mana … semoga berjaya.

Leave A Reply