Posts Tagged "contest"

LED Watch

LED Watch percuma untuk yang bertuah!

Sape nak LED Watch ni sila angkat mouse korang laju-laju. Takkan orang nak bagi benda free pun korang taknak. Memang spesies pelik la kalau korang still taknak benda yang free. Haha. Actually aku tengah jalankan contest dekat facebook page aku, dan hadiahnya adalah jam LED ini. Baru-baru ni aku dah bagi ...

Read More →
Gadget Impian : iPhone 4S

iPhone 4S PERCUMA !!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Macam yang aku cakap sebelum ini, Denaihati nak bagi Gadget Impian pada pembacanya.. Dan gadget impian aku adalah iPhone 4S.. Woah, sape taknak kalau diberi iPhone 4S secara percuma kan.. Hehe.. iPhone 4S percuma ni boleh jadi hak milik aku, tapi dengan pertolongan korang.. Hehe.. Macam mana? Allright, nak minta ...

Read More →
iphone 4s

Sertai Contest Gadget Impian Sekarang!

Assalamualaikum dan Salam Aidiladha kepada semua pembaca.. Setelah beberapa contest dari Denaihati aku miss, kali ini aku nak rebut peluang untuk sertai contest yang dikatakan terbesar bagi tahun ini.. Hidupkan untuk memberi.. Hehe.. Gadget Impian aku adalah iPhone 4S.. Ramai dah kawan-kawan aku cakap yang aku ni memang perlu smartphone berdasarkan ...

Read More →